Финансова грамотност за възрастни

Програмата за възрастни представлява серия от ангажиращи и персонализирани сесии, насочени към повишаване на финансовата грамотност на възрастни хора. Подходяща за:
– Работещи професионалисти, които искат да увеличат знанията, спестяванията и доходите си и да поемат контрола върху финансовия си живот.
Физически лица, които искат да развият практически умения, за да се справят с финансовите предизвикателства и да постигнат финансовите си цели.
Родители, които искат да поставят здрава финансова основа за себе си и за своите семейства.
Млади хора, които преминават към финансова независимост и искат да вземат разумни финансови решения.
Всеки, който иска да изгради по-добро разбиране за личните финанси и да подобри финансовото си благосъстояние.

атWHY

Защо да подобри един възрастен финансовата си грамотност?

Постигнете финансова увереност

Курсът осигурява подкрепяща и сигурна среда, в която възрастните могат да изградят своята финансова увереност стъпка по стъпка. Като усвояват практически умения и стратегии, участниците могат да преодолеят чувството си за финансова нестабилност и да придобият увереност да вземат добре информирани решения за парите си.

Подобряване на финансовото благосъстояние

Курсът е насочен към подобряване на цялостното финансово благосъстояние, като гарантира, че възрастните ще се почувстват по-компетентни относно финансовото си състояние. През овладяване на техники за бюджетиране и стратегии за управление на кредити, участниците ще научат как да се справят с лекота с финансовите си предизвикателства и ще могат да създадат по-стабилна финансова основа.Изграждане на положителна нагласа за парите

Курсът насърчава възрастните да развият положителна и стабилна връзка с парите. Чрез ненатрапчиви напътствия участниците ще изследват своите убеждения и отношение към парите, като открият нагласите, които ги ограничават и постепенно придобият по-градивен начин на мислене, който съответства на финансовите им цели.

Създаване на по-добро бъдеще

Развивайки финансовата си грамотност, възрастните инвестират в по-добро бъдеще за себе си и за своите близки. Те ще придобият знанията и ще овладеят инструментите, необходими за планиране на живота до и след 65 .г, ще се ориентират в етапите за създаване на солидна финансова основа, която може да подкрепи техните мечти и стремежи.

COURES

Финансовата грамотност за възрастни

Финансовата грамотност за родители

4-седмичен курс

Готови ли сте да преосмислите какво означава това за финансовата Ви грамотност когато сте родител? Курсът „Финансова грамотност за родители“ е предназначен точно за вас! Упражненията с реални примери не само ще ви даде необходимите инструменти за финансова стабилност, които ще работят за Вас, но и ще ви научи как да предадете тези нови знания и умения на децата си през годините напред.

Пакет индивидуални сесии за възрастни

4 сесии

Индивидуалните конфиденциални сесии следват темите нужди/желания, бюджет, кредити и спестявания, как изкарваме пари и инвестиции. Може да се работи и по индивидуална програма. 

Изберете курс за вашето дете днес

КАЛЕНДАРЗАПИСВАНЕ